Wij zijn LXT

We noemen onszelf developers. Maar we zijn ook ontdekkers, ontwikkelaars, uitvinders, ondernemers, trainers, onderzoekers en vrienden. We lachen, leren, experimenteren en ontwerpen te gekke digitale producten. Deze combinatie van een unieke bedrijfscultuur, hele verschillende achtergronden en geweldig werk voor klanten is wat we echt tof vinden.

Waar we voor staan

Bij LXT werken we met veel plezier aan een veiligere en efficiëntere wereld. We ontwikkelen slimme technologie. Die écht makkelijk te gebruiken is en altijd functioneert. We hebben een uitgebreid testlab en we kijken mee met onze klanten. Samen met hen zien we gelijk wat werkt en wat beter kan.

Hoe we het aanpakken

Wij maken jouw organisatie slimmer. Dat doen we met software, sensoren, Wi-Fi, bluetooth, beacons. Bijvoorbeeld zoeken naar apparaten in de zorg is verleden tijd. Of scholen vervangen hun Wi-Fi wachtwoorden door certificaten. Veel veiliger. En wij doen alles automatisch in plaats van handmatig.

Wat levert samenwerken met LXT op

LXT zorgt voor slimme, zelfsturende apparaten die meten wat jij wilt weten. Want waardevolle data is geld waard. LXT voorziet jouw apparaten van “zintuigen”. Oftewel: sensoren. Deze sensoren kunnen van alles meten en berekenen. Ze voorspellen het onderhoud van een machine, bestellen goederen vooraf of achterhalen waardoor een storing is ontstaan.

Zo ontstaan er nieuwe kansen voor bedrijven in alle sectoren.

Waar werken we mee?

Wij zijn specialist in Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee en Z-Wave. We passen deze kennis toe om “dingen” slimmer te maken en deze te verbinden. Afhankelijk van de toepassing kan LXT de optimale draadloze techniek voor jullie bedrijf kiezen.

Ben je creatief, slim, experimenteel, nieuwsgierig en resultaatgericht?

Kom dan bij ons werken!

Stuur ons een bericht

12 + 11 =

Neem direct contact met ons op

Algemeen
+31 (0) 30 767 06 50

Klantenservice
+31 (0) 30 767 06 60

We zijn bereikbaar op werkdagen
09:00 - 17:00